Feestzaal

Elke feestelijke aangelegenheid of speciale gebeurtenis wordt hier zonder twijfel een bijzondere dag. Wij bieden alle mogelijke formules aan voor allerhande gelegenheden zoals een trouwfeest, communie, babyborrel, jubileum, verjaardagsparty's, rouwmaaltijden,... Uw gasten worden hier in alle stijl en hartelijkheid in onze familie ontvangen en verzorgd. De chef en zijn team zorgen ervoor dat de smaakpapillen tot het uiterste verwend worden.

Wij beschikken over verschillende zalen die kunnen ingedeeld worden naargelang het aantal personen van uw evenement. Dat kan gaan vanaf 8 personen tem 230 personen voor een zittend diner of tot 350 personen voor een receptie / walking diner. Aan elke zaal is er dan ook een terras of tuin aan verbonden waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer.

Jullie trouwen ? Dikke proficiat! 

Als u een supertrouwfeest wenst te organiseren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de combinatie van een prachtige binnentuin voor uw recepties / een grote banketzaal voor uw diner met een heerlijke keuken & hotelaccomodatie voor u, uw familie & vrienden die graag wensen te overnachten. Voor verdere informatie hieromtrent qua formules & prijzen kan u steeds vrijblijvend een mail sturen en deze zal u zo spoedig mogelijk worden bezorgd. Een afspraak voor onze locatie vrijblijvend te bezichtigen en de formules te overlopen is uiteraard ook steeds mogelijk, hopelijk tot binnenkort! 

Verder hebben wij sinds onze keuken volledig vernieuwd en verdubbeld is de mogelijk om kookworkshops te organiseren. 
Wenst u eens met uw vrienden of collega's orgineel uit de hoek te komen dan is dit het ideale event.
U kan uw eigen menu onder begeleiding van onze chefs voorbereiden en erna kan u er nog meer van genieten! 
Groepen mogelijk van 10 tot 20 personen voor dit concept.


Seminaries

Een seminarie, vergadering of productvoorstelling kan tot en met 250 personen ook tot in de puntjes verzorgd worden. Alle professionele ondersteuning is voorhanden zoals projector, wit scherm, flipchart, geluidsinstallatie,... Comfort, ruimte en rust maken deze locatie tot een ideale plaats.

Ruime parking aanwezig.