Afhaalmenu kerstavond & kerstdag

24
december
Bestellen kan tem 15/12/20 via justine@dhulhaege.be of 09/386.56.16
Graag bij uw bestelling de keuze doorgeven voor het voorgerecht & hoofdgerecht van uw gezelschap.
Check ook onze wijnkaart met uitzonderlijke wijnen uit onze kelder die u bij de menu kan degusteren!
Verdere praktische informatie omtrent de opwarming van het hoofdgerecht, presentatie & betaling krijgt u bij onze bevestiging.
Ontvangst:
Afhaalmoment op 24/12 tussen 13u - 15u
Prijs:
4-gangenmenu € 54 pp incl. brood & boter
Suppl. 4 luxe hapjes € 6 pp

Menu

Voorgerechten
Gravad Lax zalm
Salade van venkel, dille & komkommer - mayonaise van mierikswortel
OF
Huisgemaakte paté van haas
Toast rozijn & hazelnoot - crème van graantjesmosterd - ajuinconfituur

Tussengerecht

Velouté van butternutpompoen met vadouvan

Hoofdgerechten
Roulade van Mechelse koekoek “Funghi Porchini”
pastinaakpuree - wintergroenten - amandelbolletjes
OF
Rijkelijke gratin van Noordzeevis – puree van jonge prei

Dessert

Kerststronk chocolade & framboos “made by Patisserie Domingo”