Afhaalmenu oudejaarsavond & nieuwjaarsdag

31
december
Bestellen kan tem 22/12/20 via justine@dhulhaege.be of 09/386.56.16
Graag bij uw bestelling de keuze doorgeven voor het voorgerecht & hoofdgerecht van uw gezelschap.
Check ook onze wijnkaart met uitzonderlijke wijnen uit onze kelder die u bij de menu kan degusteren!
Verdere praktische informatie omtrent de opwarming van het hoofdgerecht, presentatie & betaling krijgt u bij onze bevestiging.
Ontvangst:
Afhaalmoment op 31/12 tussen 13u - 15u
Prijs:
3-gangenmenu € 62 pp incl. brood & boter
Supplement 4 luxe hapjes € 8 pp
*Supplement tussengerecht kreeft € 20 pp

Menu

Voorgerechten
Micuit van Yellow-Fin tonijn
Oosterse remoulade knolselder - gerookte paling
OF
Terrine van ganzenlever
Compote van appel - gelei van oude port – kramiektoast

*Tussengerecht
½ Novia-Scotia kreeft (warme bereiding)
Fettuccine à la crème – bisque met gewürztraminer & morilles

Hoofdgerechten
Tournedos van hertenkalf “Grand Veneur”
Pastinaakpuree - wintergroenten - amandelbolletjes
OF
Rug van kabeljauw met persillade van groene kruiden
Confit witloof - romige jus van grijze Noordzeegarnaal
Dessert
Chocolade dôme Exotique
Passievrucht - pistache